Tandställning

Va hos tandläkaren idag, och det visade sig att jag behövde en ny tandställning. Har haft i 3 år redan men den var tydligen för sliten så jag fick hem min nya idag, men ska använda båda två tills vidare. 
 
 
Dagens träningspass var väldigt tungt tyckte jag, det gick inte så bra som jag skulle velat att det gjorde men gjorde även någon liten framgång. I bland annat frivändning, tog 60 kg. Vilket är en bit från mitt personliga rekord men det går framåt!!
 
 
Påtala om tyngdlyftning. Just nu är det SM-veckan i Borås där tyngdlyftning är en av sporterna. Förra året tog jag hem 2 brons och kvalde även in i år men kunde inte köra på grund av att jag skadat mitt knä! Dock en annan person som också kvalade in var min stora syster Sara som då ska göra sin debut på stora SM. Detta kommer att sändas på svtplay så för alla er som är intresserade så går det mellan 11.00-14.00 på svtplay alltså. Vet inte exakt vilken tid hon tävlar men jag tror att det är bland de första. 
 
Länken till SM i tyngdlyftning hittar ni här!
http://www.svtplay.se/video/2129131/sm-veckan-tyngdlyftning
 
Så kolla gärna, och lycka till Sara, jag håller tummarna!!!
 
 
Lexi:
My older sister Sara is competing in the swedish championship in weight lifting tomorrow between 11.00 and 14.00 swedish time, the link is above if you want to watch. This is her debut so I hope she will defend my two bronz from the last years swedish championship since I can´t compete with my knee!!
 
 
 
 

Genom mina ögon

Den här bloggen handlar om mitt liv som skidåkare, samt träningen kombinerat med den utbildning som krävs för att nå den nivå jag vill komma till.

RSS 2.0