Foton

Idag blev det ett styrkepass som vanligt, där de inte blev så många stora framgångar. Jag tränade mest på frivändning och enbenstötar idag. Det jag gjorde som mest med stöt var 65 kg, men jag lyckades faktiskt vända runt 70 kg! Så det är jag väldigt glad över, gjorde ett försök på 75 också men det slutade med ett frivändningsdrag istället!
 
Under gårdagen var jag och skrev ut en massa bilder på mig och mina vänner. Till dessa bilder köpte jag också ramar. Så under kommande dagar ska jag sätta in bilderna och fixa allt på den fronten. Jag ska även börja packa eftersom att jag ska flytta tillbaka till Malung snart, och det är nu bara 6 dagar kvar till mitt läkarbesök så jag börjar bli riktigt nervös och jag hoppas att allt går som det ska!!
 
Köpte även lite nya saker till min lägenhet, som en visp och några krokar, och en spritspåse vilket jag har behövt ett tag!
 
Här är den första bilden jag har satt in i ramen och det är en så sjukt fin bild på Vicktoria till vänster och Johanna till höger! 
 
Lexi:
I were at the gym again today, and I was mostly doing cleaning, but also some clean and jerk. I did 65 in clean and jerk which for me is 11 kg below the personal rekord I took last year before my injury, so it is going forward. Also I did 70 kg in clean so one day I will beat my old record!! 
Yesterday i went so go and print out some photos of me and my friends, to that I bough some frames and Im gonna hang them up in my apartment when I go home in a few days. 
I have my doctors appointment in 6 days, Im really nervous and i hope i will get my surgery but in these day I cant be sure, but I will keep you posted of what will happen, cause when you come to Sweden I will follew you out in the slopes i hope!! :D
 
 
 
 

Genom mina ögon

Den här bloggen handlar om mitt liv som skidåkare, samt träningen kombinerat med den utbildning som krävs för att nå den nivå jag vill komma till.

RSS 2.0